reset burglar alarm

Discussion in 'Electrics UK' started by dave53, 23 Apr 2007.

  1. dave53

    Joined:
    23 Apr 2007
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Belfast
    Country:
    United Kingdom
    i have a c&k securitech alarm c031 164.01 in the house i have moved into unfortunately there is no code , can i buy a manual or how do i get a new code/ dave 53
     
  2. Steve

    Joined:
    15 Apr 2005
    Messages:
    16,004
    Thanks Received:
    226
    Location:
    Yorkshire
    Country:
    United Kingdom
    without the code, you'll need to reprogram it, or find the installer who will do it for you, for a fee.
     
  3. alphaalarms

    Joined:
    20 Aug 2006
    Messages:
    136
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Leicester
    Country:
    United Kingdom
    NO NO NO, there is no re-programing required! on the pcb in the main panel there are 2 pins! power down system, short pins and repower, release short!
    code is now 1234....
    these are the only changes
     
  4. Steve

    Joined:
    15 Apr 2005
    Messages:
    16,004
    Thanks Received:
    226
    Location:
    Yorkshire
    Country:
    United Kingdom
    I thought the only pins on alarm panels were for the total NVM.
     
  5. alphaalarms

    Joined:
    20 Aug 2006
    Messages:
    136
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Leicester
    Country:
    United Kingdom
    no my friend,
    there are pins that just default the user and eng codes! yes the rkp looks poo with small buttons, but these pins have saved me hours of time!
    all the best
     

Share This Page