Search results

  1. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Alright! Making progress thanks guys. So I took the receiver out from the boiler and connected the wires back to the old thermostats. They worked, heating on and off as usual. Then I opened up the old thermostat and took a picture of the wiring to try and mimic it with the receiver. This is...
  2. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    So I should put the receivers where the old thermostats where and connect them to those wires? With my current single hive receiver can I wire it to control one of the old valves and if so how do I do that?
  3. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    No just got the one hive kit. I'm willing to buy a second but there's only one set of input wires to the boiler, is there anything I can do for now just to get the heating on following 1 hive thermostat?
  4. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    OK thanks, I agree with you I must have an S plan. Is it still possible to correctly fit this hive receiver to my boiler? If so are there any illustrations of how to connect it up?
  5. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Alright, well sorry I wasn't trying to hijack another post I just saw one that was inactive from 3 years ago that seemed to be having a similar issue to my untrained eye. So Ian if I've wired mine completely wrong could you give me any suggestions of how to wire it correctly?
  6. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    This is as far up as I can see and there's nothing that looks like that. Would there be a simple solution to override that anyway that I could try?
  7. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    I've googled it and can't see anything resembling them but don't exactly know what I'm looking for.
  8. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    It previously had two wired thermostats installed so I suppose so. How do I check?
  9. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Hi Ian, here's the picture of under my boiler. Any advice on how to unstick the pump would be appreciated.
  10. J

    Ideal combi 30 boiler status c no heating

    Thanks Ian, you mentioned on my thread that I might have a stuck pump?
  11. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Thanks man, yes the C stays on consistently throughout but the light won't stay lit. It all appears to be working correctly so yes could be pump as you said. Any reference of how to fix that?
  12. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    I've actually got it a little further now. I connected wires 4&3 again from the timer and now the boiler shows C (central heating demand) when the hive is on. Only the burner light only stays on for 20 seconds at a time and the radiators don't warm up.
  13. J

    Ideal combi 30 boiler status c no heating

    Hi, I'm in a similar position at the moment did you ever get this fixed? I've installed a hive thermostat, boiler kicks in, shows a C but the burner light only comes on and off and the radiators never warm up.
  14. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Thanks man, I've tried connecting the 4&3 wires in the timer plug and the 1&3 wires. Didn't seem to make a difference. I plug the timer back in and that doesn't help whatever I do with it.
  15. J

    Installing hive with old ideal logic es35

    Hi all, I thought I had this all wired up correctly but it's not working. Images attached are the hive receiver wired in to what was previously the wires for old fashioned basic thermostats. Then the inside of the boiler and a plug that was connected to an old timer inside the boiler. If...
Top