Accenta alarm PIR problem

Discussion in 'Alarms, CCTV & Telephones' started by arold72, 2 Aug 2019.

  1. arold72

    arold72

    Joined:
    2 Aug 2019
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    HI, A new build with Accenta alarm..All the PIRs pass the walk test but on setting the alarm they do not trigger it. That is they light up but do not trigger the alarm??
     
  2. Matt W

    Matt W

    Joined:
    26 Apr 2019
    Messages:
    33
    Thanks Received:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like the zones are disabled via the engineering program for Program 1.
    Do you have the engineer's code? -factory default is 9999.
     
  3. Sponsored Links
  4. arold72

    arold72

    Joined:
    2 Aug 2019
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Yes still 9999 what do I do next
     
  5. arold72

    arold72

    Joined:
    2 Aug 2019
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Yep Matt I got it finally. Not easy to turn on the zones cos difficult to save your preferences...not intuitive cheers
     
    • Like Like x 1
  6. Sponsored Links
  7. Matt W

    Matt W

    Joined:
    26 Apr 2019
    Messages:
    33
    Thanks Received:
    2
    Country:
    United Kingdom
    Ok mate. Glad it's sorted
     
  8. DIYnot Local

    DIYnot Local

    Joined:
    3 Sep 2019
    Country:
    United Kingdom

    If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

    Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


    Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

     
Loading...

Share This Page