Forum playing up? + one other

CBW

Joined
26 Sep 2019
Messages
14,883
Reaction score
4,634
Location
North
Country
United Kingdom
Not sure if the forum is playing up? I read my alerts, and when I go to refresh or switch back to the forum tab, there’s alerts unread which I've already read? Attached an example

Also, do we know why the bulletin points have disappeared?
 

Attachments

  • 5D8CCA2E-DD9D-4231-8104-31739001B765.jpeg
    5D8CCA2E-DD9D-4231-8104-31739001B765.jpeg
    62.6 KB · Views: 32
Last edited:
Sponsored Links
Joined
5 Nov 2007
Messages
2,960
Reaction score
567
Country
United Kingdom
Half the time I get no alerts when there should be one, the new software also has trouble with names so you get “1 person likes this” or “deleted member”

Blup
 
  • Thanks
Reactions: CBW

CBW

Joined
26 Sep 2019
Messages
14,883
Reaction score
4,634
Location
North
Country
United Kingdom
the new software also has trouble with names so you get “1 person likes this” or “deleted member”

Blup
Yep, had this early on and noted it in the forum issues iirc when it was 1st transferred over.
 
Joined
26 Sep 2006
Messages
2,016
Reaction score
193
Location
London
Country
United Kingdom
The #££#__£+# cookie consent form pops up everytime I open a new page!!! please fix it!!?
 
  • Like
Reactions: CBW
Sponsored Links

CBW

Joined
26 Sep 2019
Messages
14,883
Reaction score
4,634
Location
North
Country
United Kingdom
Has the forum got an issue with images currently? If I click on them I get this (if you can view it)
 

Attachments

  • B9F882D1-1E46-4E06-AEB9-B5A09DF45681.jpeg
    B9F882D1-1E46-4E06-AEB9-B5A09DF45681.jpeg
    58.7 KB · Views: 5
Joined
1 Dec 2006
Messages
5,588
Reaction score
568
Location
Cumbria
Country
United Kingdom
Seems to be. I was using my own iPad which is about version 13, whereas my work iPad is version 15 and this appears to display everything as normal.
Do you know why as is it only happening on this forum & how it is rectified, it's been ok until recently
 

CBW

Joined
26 Sep 2019
Messages
14,883
Reaction score
4,634
Location
North
Country
United Kingdom
Do you know why as is it only happening on this forum & how it is rectified, it's been ok until recently
No idea why it’s this forum only, maybe the forum has updated? I would think to rectify it either try a different browser, eg Chrome, or update iOS.
 
Sponsored Links
Top