Henry Hoover Hi/Lo Not Working

Joined
1 Jun 2017
Messages
152
Reaction score
2
Country
United Kingdom
Update - I took a punt and ordered a new rocker switch.

It is now working correctly. So either the switch and PCB had gone, or just the switch. Maybe the LED part went, who knows. No way to really test that with DMM.
 
Sponsored Links
Joined
22 Nov 2009
Messages
1,877
Reaction score
355
Location
Oldham
Country
United Kingdom
Like (apparently many users) I removed my PCB and converted Henry to single power mode as I preferred this setting and was fed up of it starting on low and having to be switched to high. I presume it's some sort of EU power saving nonsense but fortunately (or intentionally?) it's a 2 minute job to sort out.
 
Sponsored Links
Joined
1 Apr 2014
Messages
67
Reaction score
0
Location
highland
Country
United Kingdom
Like (apparently many users) I removed my PCB and converted Henry to single power mode as I preferred this setting and was fed up of it starting on low and having to be switched to high. I presume it's some sort of EU power saving nonsense but fortunately (or intentionally?) it's a 2 minute job to sort out.
Can I ask how you did that as mine is only working on low, thanks.
 

DIYnot Local

Staff member

If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

 
Top