Hive active heating

Joined
14 Feb 2017
Messages
4
Reaction score
0
Country
United Kingdom
Can anyone please help, I thought I would give the Hive a go at self installation! My existing programmer seems to work hot water and heating so thought the new hive controller would fit straight on but there seems to be lack of wires? the programmer is fitted directly onto a wiring center,
IMG_20170213_113236_resized_20170214_035644929.jpg
IMG_20170213_113507_resized_20170214_035646576.jpg
IMG_20170214_200228_resized_20170215_083051655.jpg
IMG_20170214_200251_resized_20170215_083050346.jpg
IMG_20170214_200303_resized_20170215_083048828.jpg
IMG_20170214_200332_resized_20170215_083052997.jpg
have a look...
 
Joined
5 Jun 2015
Messages
376
Reaction score
116
Location
Bolton
Country
United Kingdom
You have got enough wires. Number 2 is not needed (nor is number 1 with your type of system {S plan})
Disconnect the red, yellow and blue thermostat wires and put a link between the terminals where the red and yellow wires were connected.
Job done!
 
Sponsored Links
Joined
14 Feb 2017
Messages
4
Reaction score
0
Country
United Kingdom
Thanks for your reply john, so I literally just fit the hive to existing programmer base and then link the 2 cables in thermostat?
 
Sponsored Links

DIYnot Local

Staff member

If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

 
Top