Menvier TS700

S

smiler89

Hi all,

Today I managed to trip my home electrics, the alarm started sounding so I put the alarm code in and the alarm turned off. It then started to flash error code PT01 and call engineer.
I know the engineer code but I dont know how to get rid of this message.
It wont let me set the alarm now.

Does anyone know where I go in the Engineers menu to get it back to normal again?

Thanks!
 
Sponsored Links
Joined
20 Nov 2007
Messages
2,954
Reaction score
268
Country
United Kingdom
That is a Keypad tamper indication, did you keep typing in your code?

Go back to it and use the correct code for on, then off, should clear it.

Entering your number/s over & over will cause this.
 
S

smiler89

Thanks for the reply.

I have just tried typing in the alram code but it bleeps at me and says call engineer.
 
A

Alarm

ENG code, ENT, ESC.

Then find out what actually happened in the logs, something isnt quite right here.
 
Sponsored Links
S

smiler89

I put the engineer code in pressed ent then esc but it just goes back to Pt.01

after the alarm was triggered it did have another fault code but i opened the SD1+ box and then it came up with Pt.01. I am not sure what the first fault code was.

Is there anyway you can enter the engineer settings and just reset it back to normal settings and cancell out the fault code?
 
A

Alarm

Oh you opened the SD1.
Anything else you want to tell us?

Mindreaders are us here you know.

Said there was more to this.
The logs will show the sequence of what happened, have a look.
 

DIYnot Local

Staff member

If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

 
Top