1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

MoesGo underfloor heating BHT-002 help

Discussion in 'Plumbing and Central Heating' started by Junaid, 12 Sep 2021.

  1. Junaid

    Junaid

    Joined:
    12 Sep 2021
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Hi,

    I need your help, I have the MoesGo Thermostat but I’m unable to set this up correctly. So far I get a flashing red light. I have under floor heating and the previous setup I had was the ET-2 model. Please look at the pictures of the before setup and what I have now.
     
  2. Sponsored Links
  3. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,805
    Thanks Received:
    1,342
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Are you sure you can use cat5 cable on that ? :eek:
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. Junaid

    Junaid

    Joined:
    12 Sep 2021
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    I hope so. That same cable is also connected to the water underfloor heating valve but I just can’t understand how to set it up
     
  5. Junaid

    Junaid

    Joined:
    12 Sep 2021
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    anyone :(
     
  6. Sponsored Links
  7. ianmcd

    ianmcd

    Joined:
    15 Aug 2010
    Messages:
    22,687
    Thanks Received:
    9,107
    Location:
    Lanarkshire
    Country:
    United Kingdom
    you cant use that cable with that stat
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Junaid

    Junaid

    Joined:
    12 Sep 2021
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for you’re reply. Which thermostats can I use then? Or can I not fix this. I checked online and it does say cat5 can be used
     
  9. ianmcd

    ianmcd

    Joined:
    15 Aug 2010
    Messages:
    22,687
    Thanks Received:
    9,107
    Location:
    Lanarkshire
    Country:
    United Kingdom
    not with 230V L&N to power it, cat 5 can be used as switching on certain systems , but not to power that unit
     
    • Thanks Thanks x 1
  10. Junaid

    Junaid

    Joined:
    12 Sep 2021
    Messages:
    5
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom

    Other than changing to a different unit. Can I not use a 230v to 12v transformer or something. And how do I find one which is compatible with cat5 wiring. Or do I just need to look for battery operated thermostats
     
Loading...

Share This Page