Hotpoint Aquarius FDL570 flashing error lights no water

Discussion in 'Appliances' started by ClareFJ, 6 Apr 2012.

  1. ClareFJ

    Joined:
    6 Apr 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Hi, the dishwasher has just stopped working. there are three lights flashing , salt one, another with an x sign and the 3h cycle.
    The motor is making an humming noise and when i turn it off it turns itself back on again, Help please, Im desperate
     
  2. ClareFJ

    Joined:
    6 Apr 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    sorry I think I forgot to mention that it is a Hotpoint Aquarius FDL570 :cry:
     
  3. rocks1

    Joined:
    30 Apr 2008
    Messages:
    5,951
    Thanks Received:
    1,008
    Country:
    United Kingdom
    You got leak in the base. Tip it forward and let the water out and retry if it occurs you need to find the leak start with the inlet hose.
     
    • Thanks Thanks x 1
  4. ClareFJ

    Joined:
    6 Apr 2012
    Messages:
    3
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    OMG! I cant believe it - thank you so much! IT ACTUALLY WORKED!
    I tipped it at a angle for a minute or two and some water came out on the floor but didnt fix it. I was about to push it back in and call the repairs when I thought I would give it another go. This time I held it at 45 degree angle forward for about 2 minutes then let it back down and turned it on and I was gobsmacked to see that it was perfect. Thank you so much. you saved me a much needed 100 euro call out.
     

Share This Page