Hotpoint Aquarius WD420 Light 2 and On/Off Flashing?

Joined
22 Nov 2012
Messages
12
Reaction score
0
Location
Glasgow
Country
United Kingdom
During a D Spin cycle, the machine stopped and the 2nd light(reduce creases) and the on/off light started flashing rapidly. Have tried turning off at wall but still flashing when turned on again.
Any ideas? PCB board only replaced two months ago.

Thanks in advance,

Brian
 
Sponsored Links
Joined
30 Apr 2008
Messages
6,137
Reaction score
1,041
Country
United Kingdom
Check the filter, blow down the Presure pipe.
 
Joined
30 Apr 2008
Messages
6,137
Reaction score
1,041
Country
United Kingdom
Remove the rear white lower cover , look for a black looking cup with a jubilee clip on it that's the filter, undo and clean it. Presure pipe is connected to it , it's a clear tube that runs on the side of it.
 
Joined
22 Nov 2012
Messages
12
Reaction score
0
Location
Glasgow
Country
United Kingdom
Remove the rear white lower cover , look for a black looking cup with a jubilee clip on it that's the filter, undo and clean it. Presure pipe is connected to it , it's a clear tube that runs on the side of it.

Have disconnected the pressure pipe but the filter cup is held fast with a plastic clip at the top of it-is that the jubilee clip? Frightened in case I snap it off?? Can I clean the filter from where the pressure pipe was attached?
 
Sponsored Links
Joined
30 Apr 2008
Messages
6,137
Reaction score
1,041
Country
United Kingdom
No , that clip needs to come off to access the filter. You can blow down the pipe from the top end.
 
Joined
22 Nov 2012
Messages
12
Reaction score
0
Location
Glasgow
Country
United Kingdom
No , that clip needs to come off to access the filter. You can blow down the pipe from the top end.

Cheers Rocks, finally managed it and cleaned out the filter!! Seems to have worked and just testing it now. Thanks for all your help, your a star!! Having a beer to salute you!!
 
Sponsored Links
Top