1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

Lost iQon drivers LM7WE Please Help

Discussion in 'Software' started by monkeyhanger1908, 9 Sep 2009.

  1. monkeyhanger1908

    monkeyhanger1908

    Joined:
    9 Sep 2009
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Hi,

    I have had to format my Tesco iQon Laptop model LM7WE that had XP Pre-Installed..No Disc's

    I have reinstalled XP successfully But I have lost all my drivers for :Sound ..Wireless connection etc..

    How and where do I find them????

    Will I need to pay?

    Please excuse me as I am not quite up to speed with all computer jargon however I can navigate my way around.


    Please help :(
     
  2. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Wrong name for someone from Durham ;)

    Look here , especially the post from pcworker.
     
  3. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Site is down sorry. :(
     
  4. monkeyhanger1908

    monkeyhanger1908

    Joined:
    9 Sep 2009
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Changed my region now my name makes sense :LOL:

    So I'm suck with my laptop running as fast as I have known with no sound and no wireless :cry:

    I can get on line but I have to unplug the network lead from the wireless router which means everybody else in the house can't :mad:

    Can anyone help :(
     
  5. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Try a PM to pcworker in the post.....he may still have the drivers and send them to you :idea:

    Virgin media your ISP ? do you not have 4 Ethernet ports on your router ? or do you mean you have a modem as oppose to a router ? make and model to confirm please. Wifi USB dongle available from about £10 upwards if necessary.....try a PM to pcworker first.

    I did find an FTP address for Everex in taiwan but it's timing out :evil:
     
  6. kevplumb

    kevplumb

    Joined:
    18 May 2004
    Messages:
    23,714
    Thanks Received:
    925
    Location:
    depends where i get sent
    Country:
    United Kingdom
  7. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Have a look here

    Also it looks like a company called FIC maybe supplying the motherboards....can you identify the model ? maybe try downlaoding Belarc Advisor to help then have a look at this

    The everex.com site (which is where most others have got these from) appears to be down. :evil:
     
    • Thanks Thanks x 1
  8. Stivino

    Stivino

    Joined:
    11 Oct 2006
    Messages:
    2,668
    Thanks Received:
    219
    Location:
    Midlothian
    Country:
    United Kingdom
    My daughter has an Iqon tower. The motherboard is made by Microstar. There's a label on the tower that says Multimedia by Philips and it's made in Ireland.
     
  9. Sponsored Links
  10. kevplumb

    kevplumb

    Joined:
    18 May 2004
    Messages:
    23,714
    Thanks Received:
    925
    Location:
    depends where i get sent
    Country:
    United Kingdom
    have used it before couldn't remember the name :oops:

    thanx
     
  11. monkeyhanger1908

    monkeyhanger1908

    Joined:
    9 Sep 2009
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Yes Virgin are my provider.....I do have 4 ethernet ports on my router?

    I want to be able to use it in any room in the house though and I still have no sound

    A USB dongle would connect me to my router right? even though my laptop was wireless before I re-installed XP. :confused:

    I'll try a Pm to pcworker for these drivers
     
  12. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Then you can plug your laptop into one of these with a cable and leave everything else in the house connected. I suspect you are disconnecting the network cable between the modem and the router....you don't need to do this if you have another network cable.....use one of the 4 network ports.

    Not a solution just a temp. workaround to get you going without having to unplug other machines.


    Correct, again not the ideal solution but if you can't get the drivers for the built in wireless then it's an option.
     
  13. monkeyhanger1908

    monkeyhanger1908

    Joined:
    9 Sep 2009
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for that I'll purchase another network cable for now..
     
  14. empip

    empip

    Joined:
    24 Sep 2005
    Messages:
    6,192
    Thanks Received:
    151
    Country:
    United Kingdom
    There is a chance this MAY help... You may need to do a little research...

    'Here'... http://driverscollection.com/?H=StepNote LM7W&By=Everex

    --
     
  15. monkeyhanger1908

    monkeyhanger1908

    Joined:
    9 Sep 2009
    Messages:
    9
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    Hi all,

    Got myself another network cable last night and plugged it into the spare port on the router working fine kids are happy i'm not stopping them using the net.

    downloading Belarc Advisor it tell me exactly the make up of my notebook :cool: its not a laptop its a note book :LOL:

    empip thanks I'm going to try this when I get in from work.

    Just a question for everyone,

    I have downloaded loads of these driver update sites they all give me a free scan and tell me what drivers are missing the main reason of this thread.....However they want a fee anything from $19 to $50.

    If I pay will they work or are they a waste on money????

    For approx £20 I'd be glad to pay to get my Sound & wireless Back as its doing my head in. :mad:
     
  16. wanleg

    wanleg

    Joined:
    11 Apr 2005
    Messages:
    388
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Hartlepool
    Country:
    United Kingdom
    I have never paid for drivers from any site so can't really comment BUT be careful that they are not just supplying a link to the everex.com US site which was down when I tried to access......I found free drivers for download on the web for your notebook but these were all just links to everex.com so no good if the site is down.

    Did you manage to get a response from pcworker ? sounds like a no.

    Is there an e-mail address you can send to on the everex.com.tw website ?

    Can you post the results of the Belarc Advisor as screenshot(s) and I'll see if it helps to locate drivers from the real hardware vendors i.e. the guys that supply the necessary components.
     
Sponsored Links
Loading...

Share This Page