1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

Paslode won't Fire!

Discussion in 'Tools and Materials' started by Jetson, 17 Mar 2011.

  1. Jetson

    Joined:
    17 Mar 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Dumfriesshire
    Country:
    United Kingdom
    Here's a poser for you folk's my imi 350 does not work, when I first try it, the battery light flashes green, normal, when I try to fire it (pushy it down)
    nothing! battery light flashes green/Red constantly, I have tried new batteries, changed the spark generator & the trigger circuit board, still left with the same problem :cry: Any idea's?
     
  2. steveuk

    Joined:
    16 May 2009
    Messages:
    125
    Thanks Received:
    12
    Location:
    Durham
    Country:
    United Kingdom
    daft question have ya checked the gas? mine can be tempremental i normally give it a good clean and make sure the gas is at room tempreture, as they wont work with the gas being cold, and also make sure its genuine paslode gas.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. 1john

    Joined:
    3 Oct 2009
    Messages:
    3,351
    Thanks Received:
    342
    Location:
    West Glamorgan
    Country:
    United Kingdom
    Cold gas, as stated, or you gor a nail jammed?
     
  4. seaangler

    Joined:
    10 Feb 2006
    Messages:
    273
    Thanks Received:
    17
    Location:
    Lancashire
    Country:
    United Kingdom
    check the date on the gas aswell
     
  5. Jetson

    Joined:
    17 Mar 2011
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Dumfriesshire
    Country:
    United Kingdom
    Thanks for the advise Folk's, I have sorted it, turned out to be a faulty fan motor, swapped it for another one and it is working great now. :D
     

Share This Page