1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

Pyronix enforcer alarm output when armed

Discussion in 'Alarms, CCTV & Telephones' started by rogerdygas, 27 Jun 2019.

  1. rogerdygas

    rogerdygas

    Joined:
    1 Oct 2008
    Messages:
    76
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Lincolnshire
    Country:
    United Kingdom
    I would like my pyronix enforcer alarm to set my CCTV recording when I arm the alarm. What can I use on the alarm as an output and has anybody done this?
     
  2. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    6,872
    Thanks Received:
    1,069
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
  3. rogerdygas

    rogerdygas

    Joined:
    1 Oct 2008
    Messages:
    76
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Lincolnshire
    Country:
    United Kingdom
    At the minute I get alerts that I don't need when I'm in, I would like to only get alerts when I'm out.

    From what I gather I can use the pgm output bit I'm not too sure how to set this up in the alarm, or even if there are better options.
     
  4. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    6,872
    Thanks Received:
    1,069
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Ok ....so what is triggering the alerts ?
     
  5. rogerdygas

    rogerdygas

    Joined:
    1 Oct 2008
    Messages:
    76
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Lincolnshire
    Country:
    United Kingdom
    I will use an external pir and a couple of relays. When both the alarm is armed and the pir is triggered it'll close the circuit via relays and trigger and alarm.
     
  6. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    6,872
    Thanks Received:
    1,069
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Ok that will work if using external detectors , so set Ouput to any set...
     
  7. rogerdygas

    rogerdygas

    Joined:
    1 Oct 2008
    Messages:
    76
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Lincolnshire
    Country:
    United Kingdom
    I'm not sure on how to setup the whole pgm thing I can see the output on the alarm but I'm not sure how to setup in the menu, for it to output 12v when it is armed.
     
  8. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    6,872
    Thanks Received:
    1,069
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Go to outputs it will be pg1 and set to arm any ...exit to save , two options get a transistor relay that has a 12v + / 0v / trip connection ...wire the pg1 to trip and the other two to + and - as the output is limited to around 250ma
     
Loading...

Share This Page