1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

Texecom Area Setup HELP

Discussion in 'Alarms, CCTV & Telephones' started by wcavanagh, 28 Feb 2021.

  1. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    Hi All,

    After some help please, I have a Tex 88 with Wintex for config, Smart Com etc. All working great, I have added a new Keypad, Door Sensor and PIR in my garage and set them all to Area B, everything else is set in Area A.

    Hope that is correct, so far. What I am trying to do is set it so Garage is armed separate to the house. How do I set this? e.g. leave garage armed all day, while house is no armed, and able to disarm when entering.
     
  2. Sponsored Links
  3. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,437
    Thanks Received:
    1,282
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Set keypads areas , set local arming / disarming for code , set your code to areas A B ....so if you come in to the house it will only unset the house and same for the garage ...
     
    Last edited: 28 Feb 2021
    • Thanks Thanks x 1
    • Like Like x 1
  4. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    Thank you :)
     
  5. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    So all working, but I don't seem to get any email notification from this area when armed or alarmed via Smart Com, the main house alerts are all working fine, so did I miss something?
    Cheers
     
  6. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,437
    Thanks Received:
    1,282
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    Did you re sync your app ?
     
  7. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    Yep sure did, and shows up as two areas in the apo
     
  8. Sponsored Links
  9. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,437
    Thanks Received:
    1,282
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    What about in comms report areas ABC ect
     
  10. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    sorry not sure where you mean
     
  11. Pseudomax

    Pseudomax

    Joined:
    20 Jan 2018
    Messages:
    10
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I have literally just opened a new thread asking the same thing (with some other setup questions). Please can you explain where in Wintex to find the 'local arming / disarming for code'? Apologies, I am sure it is obvious for most!!
     
  12. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,437
    Thanks Received:
    1,282
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    User code set up ...
     
  13. sparkymarka

    sparkymarka

    Joined:
    16 Feb 2011
    Messages:
    8,437
    Thanks Received:
    1,282
    Location:
    Sheffield
    Country:
    United Kingdom
    In comms menu / arc 1 / will be texecom connect ...scroll down what areas are in this ?
     
  14. wcavanagh

    wcavanagh

    Joined:
    14 May 2009
    Messages:
    716
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Dundee
    Country:
    United Kingdom
    Sorted, thank you, all working perfect now :)
     
Loading...

Share This Page