1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

BAXI 130HE problem...

Discussion in 'Plumbing and Central Heating' started by Royston Vasey, 29 Nov 2005.

  1. Royston Vasey

    Joined:
    29 Nov 2005
    Messages:
    8
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Durham
    Country:
    United Kingdom
    It's only a year old and it's started playing up.

    When the central heating is on, if you switch a hot water tap on, it's failing to cut over to the hot water - it tries about 3 or 4 times then registers a fault "LO" which according to the manual is "ignition" After resetting the central heating eventually kicks back in but the hot water problem is still there.

    Any ideas - is this owt to do with the diverter?
     
  2. Royston Vasey

    Joined:
    29 Nov 2005
    Messages:
    8
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Durham
    Country:
    United Kingdom
    I've had a plumber round this afternoon and of course it works perfectly for him and he can't find a fault .....10 mins after he left I'm hitting the reset button...........arrrrrggghhhhh!!!!!!!
     
  3. gazthepottertonengineer

    Joined:
    21 May 2005
    Messages:
    1,294
    Thanks Received:
    134
    Country:
    United Kingdom
    the sort of things i would be checking would be gas valve pressures and electrodes :confused:
     
  4. Royston Vasey

    Joined:
    29 Nov 2005
    Messages:
    8
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Durham
    Country:
    United Kingdom
    Cheers for that - mate who's a plumber said the same.
     

Share This Page