Can I connect this tape deck to an amp?

Joined
19 May 2006
Messages
43
Reaction score
0
Country
United Kingdom
Please see photos below the tape deck has rca audio sockets and the amp has an aux in?
742E1354-5BF3-4C27-B518-D2F62A40A3A1.jpeg
3FAE9AA7-90E4-4429-A601-412D4BE7CDED.jpeg
 

Attachments

  • 2004B3DA-9102-47D5-8B8B-359F5F27FF64.jpeg
    2004B3DA-9102-47D5-8B8B-359F5F27FF64.jpeg
    428.3 KB · Views: 30
Sponsored Links
Joined
10 Sep 2013
Messages
1,869
Reaction score
1,107
Location
Cheshire
Country
United Kingdom
Do you want to record on the tape deck or just play out from it?

If just play out, then the advice in this thread is good.

For recording + replay though your Roland amp doesn't appear to have a Line Out from the sockets we can see in your picture.
 
Sponsored Links
Joined
27 Jul 2007
Messages
907
Reaction score
152
Location
Norfolk
Country
United Kingdom
Joined
19 May 2006
Messages
43
Reaction score
0
Country
United Kingdom
Thanks so a L&R phono/rca to a single 1/4” stereo jack is the one to go for?
 
Sponsored Links
Top