water on hot taps not getting hot after draining rads

Discussion in 'Plumbing and Central Heating' started by danped, 14 Apr 2013.

  1. danped

    danped

    Joined:
    9 Oct 2006
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Hi,
    I Drained my rads a couple of days ago and replaced some valves. It is a gravity fed with a Worcester boiler in the garage (not a combi) since then the hot water has not worked. The central heating has been fine. I checked the timer and it still is timed to come on and says it comes on but it doesn't!
    Any ideas what I might have done?
    Thanks, Dan
     
  2. Sponsored Links
  3. Armo74

    Armo74

    Joined:
    12 Apr 2010
    Messages:
    1,038
    Thanks Received:
    200
    Location:
    Derbyshire
    Country:
    United Kingdom
    Check the pipe leading into the top of the coil on the cylinder and the one coming out the bottom when hot water is on you may have an airlock.Either that or motorised valve failure.
     
  4. danped

    danped

    Joined:
    9 Oct 2006
    Messages:
    27
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Thanks the problem seemed to sort itself out. The next day it wad lukewarm then the day after it was back to normal. Perhaps it was an airlock.
     
  5. DIYnot Local

    DIYnot Local

    Joined:
    3 Sep 2019
    Country:
    United Kingdom

    If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

    Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


    Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

     
Loading...

Share This Page