1. Visiting from the US? Why not try DIYnot.US instead? Click here to continue to DIYnot.US.
    Dismiss Notice

Galaxy Flex and Touchcentre

Discussion in 'Alarms, CCTV & Telephones' started by NeilCNF, 14 May 2020.

  1. NeilCNF

    NeilCNF

    Joined:
    14 May 2020
    Messages:
    1
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    Good evening

    I am after some advice if I may please.

    I have a Galaxy Flex100 panel and we want to link up TWO Galaxy Touch Centres to it. I believe on a standard panel we can only use one Touch Centre. Is there any expansion modules or similar we can use so that both Touch Centres can be used on the system?


    Any advice greatly appreciated.

    Many thanks



    Neil Fearnley
     
  2. Sponsored Links
  3. scott1980

    scott1980

    Joined:
    3 Mar 2006
    Messages:
    481
    Thanks Received:
    89
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    The Flex panels will only support one Touchcentre, this can't be expanded in any way. You can have 1 Touchcentre per data line on the larger Dimension range of Galaxy panels but this would require you to change the panel to at least a Dimension 96.
     
  4. GalaxyGuy

    GalaxyGuy

    Joined:
    7 Jan 2014
    Messages:
    678
    Thanks Received:
    115
    Location:
    Fife
    Country:
    United Kingdom
    Sorry, the Flex will only support one TC. The Dimension 96 and 264 support 2 and the Dimension 520 supports 4. The Flex will only support the keypad mode on the second one. You may be better off using an in-wall mounted tablet and running a virtualkeypad on it.
     
Sponsored Links
Loading...

Share This Page