Old alarm need to reactivate

Discussion in 'Alarms, CCTV & Telephones' started by biggiebig, 23 Feb 2008.

  1. biggiebig

    biggiebig

    Joined:
    7 Jul 2007
    Messages:
    39
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    About to purchase a house.

    The alarm looks real dated, so will be replaced soon.

    Anyway vendor doesn't know the code and says there's no contract with the company.

    Any ideas on how I can get it working.

    It just has zone numbers on it along with keypad.
     
  2. joe-90

    joe-90

    Joined:
    28 Oct 2005
    Messages:
    31,283
    Thanks Received:
    1,063
    Country:
    United Kingdom
    Need more info than that - colour, size of box, names etc.
     
  3. Sponsored Links
  4. biggiebig

    biggiebig

    Joined:
    7 Jul 2007
    Messages:
    39
    Thanks Received:
    0
    Country:
    United Kingdom
    sos just now it's one big square control pannel.

    that has zone numbers and a big keypad.
     
  5. Europlex

    Europlex

    Joined:
    20 Nov 2007
    Messages:
    2,954
    Thanks Received:
    268
    Country:
    United Kingdom
    Well, that description could be any one of 50+ panels, all needing different instructions as to do what you want.

    If you can't find any further information, you will have to go to an alarm company direct.
     
  6. DIYnot Local

    DIYnot Local

    Joined:
    3 Sep 2019
    Country:
    United Kingdom

    If you need to find a tradesperson to get your job done, please try our local search below, or if you are doing it yourself you can find suppliers local to you.

    Select the supplier or trade you require, enter your location to begin your search.


    Are you a trade or supplier? You can create your listing free at DIYnot Local

     
  7. Sponsored Links
Loading...

Share This Page